1

B.Ú.É.K. mindenkinek!

gabella , 2007.12.31. 23:59
Minden kedves ismerősömnek, barátomnak, családtagomnak, olvasómnak és mindenki másnak is nagyon boldog, békés, egészségben, szeretetben, sikerekben és gazdagságban bővelkedő 2008-as évet kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma hirtelen felindulásból elmentünk Haleszba. Már elmúlt dél, mikor odaértünk, nem meglepő, mert a gyerekek mióta szünet van, 10-11-ig aludtak.

A mama épp a kultúrban készült a bulira, és kiderült, 3 nap alatt komoly internet-függő nevelődött belőle! (Üdv a klubban, Doba-mama!)

4 körül elkezdett szakadni a hó, de nem kicsit! Mi olyan fél 6 fele indultunk haza, itthon akkor még nem volt semmi. Mamáéknál a hozzáértők meg is mondták, nem lesz abból a borulásból semmi. Ahhoz képest 9-kor már itt is szakadt, de annyira, hogy óránként egy centi leesett. 10 után ki is mentünk a gyerekekkel szánkózni meg rohangálni a hóba. 11 előtt jöttünk be.

(Szilveszter-éjjel éjfél előtt picivel még a fiúk kimentek, mi Meskével csak pontban éjfélkor, körbepusziltuk egymást, a fiúk még megnézték a tüzijátékokat, utána jöttek be. 1 után aludtunk csak el.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabella.blog.hu/api/trackback/id/tr63284897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pavelancsika 2008.01.05. 14:26:32

Jobban vannak a gyerekek?

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása