1

Kis baleset

gabella , 2007.12.20. 19:32

Ma este még sütöttünk, mikor vittem a gyerekeket fürdeni. Megnyitottam a csapot, és pont csipogott az óra, hogy tepsicsere. Gyorsan megoldottam, kb. 20 másodperc alatt, viszont addigra már Lackó kiabált is, hogy Mesi beleesett a kádba. Bementem, mit mentem, rohantam, egyébként is valami 5 m-re voltam tőlük, és Mesi nem ordított, riadt arccal nézett rám, ahogy ruhástól ült a vízben. Gondolom, hogy beütötte a fejét, de csak hüppögött picit, nem sírt igazán. Nagyon megijedtem, ahogy elképzeltem, hogy esett be. Alacsonyan van a kád, ha nekidől, lazán fel tudja magát nyomni, ahogy a kanapéra meg az asztalra is fel tud hasalni. Szóval a feje biztos koppant, Lackó is mondta, de nem tudta elmondani, pontosan hogy is volt. De hogy gyors voltam, az is jelzi, hogy a harisnyája nem is ázott át mindenhol. Nem semmi volt! Én meg még fél óra múlva is sík ideg voltam. Bár ahogy Lacinak elmondtam, nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek, olyan sokkoló és vicces volt egyben az egész.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabella.blog.hu/api/trackback/id/tr93276567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ági 2007.12.28. 16:05:44

Gabi! Velünk is hasonló történt, csak én messzebb voltam és a gyerekek a kádban:OOOO
Fürdetőszékben ül Petra, és vszínűá rosszul nyomtam oda a kád aljához, elborult bele a vízbe! Réka nyomta vissza, szerencsére és mire leértem az emeletről mint az állat rohanva újabb lábtörést kockáztatva, már ült. De érdekes hogy feje haja nem is volt vizes. Szal max arca érhette a vizet. Réka sem tudt aelmondani mi volt. Én meg remegtem mint állat.!!!!!

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása