1

Új év, új szokások

gabella , 2008.01.07. 14:19
Szinte hihetetlen, de Mesi már több mint egy hete éjjel is és nappal is a kiságyában alszik el, egyedül! Most mondhatnám, Isten tartsa meg a jó szokását, de mivel nem vagyok vallásos, nem mondom.

2-án voltunk a doktornőnél, és ismét előkerült a téma, hogy Mesi mért nem iszik tejet, pedig egy gyereknek 3 éves koráig napi 4 dl tejet kellene innia (szerinte). Erre másnap Mesi rácuppant a tejivásra! 2 decit simán bevert szívószállal a vacsora mellé, és azóta ezt meg is ismételte  néhányszor. Még a végén tejivóvá válik a lány! Ez se rossz szokás, mit ne mondjak!


Lackó viszont érdekes, ahogy beteg volt, egy éjszaka köztünk aludt, és azóta is minden este hisztit rendez, hogy márpedig ő köztünk akar aludni. Mesi lazán elalszik, ő meg nyafog, és néha Mesi is elkezdi utánozni... Na ezt igazán elfelejthetnék.

Ma vittük (ez túlzás, babakocsiban kapaszkodva rángattuk) Lackót idén először oviba. A mocsok ónos eső! Szegény gyerek amúgy se akart jönni, minden hülyeséget kitalált, de hajthatatlan voltam, oviba menni muszáj! És hát az oviban is minden eszébe jutott, el kellett kísérnem wc-re, nem tudta felakasztani a törölközőt, aztán az ajtóban csak elsírta magát. Óvónéni hiába strapálta magát, hogy ittvan Dénes Zoli is, játszunk a társasjátékkal, ha jók lesztek, elővesszük a trambulint is, sőt ma leszedjük a díszeket a karácsonyfáról, és az összes szaloncukrot megehetitek, csak sírt, és csimpaszkodott a nyakamba. Óvónéni lefejtette, és úgy vitte be a csoportszobába. Remélem, ez egyedi alkalom volt, és nem lesz belőle rendszer! Nagyon sajnáltam szegényt, de most mit tudok csinálni?
Ez még a hétvégén készült:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabella.blog.hu/api/trackback/id/tr79288186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pavelancsika 2008.01.09. 15:18:34

Nálunk meg az a gond, hogy minimum 1 liter lecsúszik a torkán egy nap. Szerintem nem baj, de már többen megjegyezték, hogy sok. :)

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása