2

Lackó megint taknyos...

gabella , 2008.01.14. 10:44
Kész, elegem van! 1 hét ovi után Lackó ismét lebetegedett... Vasárnap reggel már köhögve ébredt, egész nap folyt az orra, kifújni nem bírta, szívtuk volna, de úgy el volt dugulva, hogy nem jött semmi. Így tehát ma reggel nem oviba, hanem doktornénihez mentünk.

Legnagyobb meglepetésemre, a vizsgálat után mondta a doktornő, hogy ez vírus, és erre nem kell antibiotikum! Végre, hogy ilyet is hallok tőle! Így csak c vitamin, orrcsepp, köhögéscsillapító, szükség esetén lázcsillapító, meg az ipekakuána (na, ezt vajon hogy kell írni?)

Ma egyébként még valahogy el akartam vinni oviba, mert délután lesz ortopédiai vizsgálat, de Lackókám reggel ahogy kinézett, meg ahogy köhög, nem  mertem megkockáztatni. Visszamenni meg  nem fogunk, mert éppen Mesi alvásidejére esik. Amúgy se lúdtalpas meg gerincferdüléses, edzett kis kölök, és nem is csámpázik. Szóval ezt idén kihagyjuk, hátha lesz jövőre is.

Nekem viszont valami nyugtató kéne, mert mióta felkeltünk, gyakorlatilag folyamatosan hisztizik valamelyik gyerek, összevesznek, vagy csak nyafognak valamiért. Jaj, az agyam!

Inkább rakok még néhány képet:

Nagyon komoly szerkót kötöttem megint, igaz? :)



























































Végül itt a kis család egy kupacban. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabella.blog.hu/api/trackback/id/tr35296618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pavelancsika 2008.01.14. 14:44:41

Ezek az angyalkák hisztiznek? Naneeee.... :)
Lackónak jobbulást!

zi.ta 2008.01.15. 09:29:10

Gabi, ezt komolyan Te kötötted? Miért nem tudom én rólad, hogy kötni szoktál? Vagy nem is, csak én nem értem?? {pirulós ikon} :)

Remélem, Lackó már jobban van!

Pusz
Zita

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása